Ditt val av färger är en spegel av dig själv, och visar
dina gåvor och dina utmaningar!

Jag erbjuder konsultation med Aura-Soma flaskor via telefon eller Skype. En konsultation är en dialog utifrån de färger/flaskor du väljer för att öka din förståelse för dig själv och det du möter i livet.

Jag tolkar ditt val och förklara för dig hur de speglar dig och den situation du befinner dig i. Ditt val är ofta en direkt spegel av de mönster som du vill komma till klarhet med. Det visar även de gåvor/talanger du har med dig och kan bli inspirerad till att utveckla. Ditt färg/flaskval
Ditt val av färger visar på djupa underliggande samband och mönster som ofta är kopplade till tidigare inkarnationer. Genom att använda numerologi kan man se underliggande flaskor och mönster. Så kallad Matrix.

I den här konsultationen hjälper jag dig att se dessa mönster vilket ger dig en fördjupad förståelse för vem du är och vad du strävar efter. Det blir ofta ett djupt öppnande och en förståelse och ödmjukhet inför dig själv och din livsväg.

Priset för Matrixkonsultationen med dokumentation är 600kr och betalas via PayPal eller swish till 0723 99 68 22

 1. Titta på flaskorna och skriv nummer på den som tilltalar dig mest. Fortsätt att titta på dem och skriv upp nummer på nästa flaska och fortsätt på samma sätt tills du valt fyra flaskor. När du väljer ska du inte tänka på att de ska passa ihop eller försöka välja dina favoritfärger. Betrakta dem så förutsättningslöst som möjligt som om du såg färger för första gången. Låt färgerna komma till dig, det kan nästan kännas som om det är flaskorna som väljer dig. På det här sättet kommer ditt val av färger visa dig djupare nivåer av dig själv.
 2. När du valt fyra flaskor fyller du i ditt namn och email adress och skickar.
  OBS! Glöm inte att kolla din skräppost om du inte får detta mejl. Har du gratis mejl som hotmail, gmail etc är det bra att lägga till christine@aura-soma.nu som säker e-post adress innan du handlar eftersom det ofta är problem med dessa adresser.
 3. Konsultationen tar ca 60 minuter och kostar 600 kr (inklusive skriftlig dokumentation).
 4. När jag erhållit din betalning kontaktar jag dig via email så att vi kan komma överens om en tid. Du betalar antingen vi Paypal (du kan betala med kort eller via ditt Paypal konto) eller betala med swish till 0723 99 68 22.
 5. Därefter bokar vi en tid när du kan ringa mig för en konsultation.

Loading

Aura-Soma Konsultation Formulär

  Val av flaskor (OBS! skriv numren i den ordning du valt flaskor):

  Vad blir