Loading...

Aura-Soma Kurser

/Aura-Soma Kurser
Aura-Soma Kurser 2018-02-15T14:57:19+00:00

Aura-Soma Inspirationsdag

Aura-Soma Introduktionskurs

Välkommen till en inspirerande dag med färger och dofter! Genom ditt val av färger blir du mer medveten om vem du är och om dina inre egenskaper. Du får lära lite om vad de olika färgerna betyder och hur de påverkar dig på olika plan.

Vi lär oss att använda balansflaskor, pomandrar och quintessenser och hur dessa produkter förstärker effekten av healing.

Varje deltagare får välja fyra flaskor och får en personlig konsultation och tolkning i gruppen. Ni får med er varsin balansflaska att använda med hemma!

Aura-Soma Terapeut

Aura-Soma Terapeut

Obs! Nu kortare kurser, endast fyra dagar per steg. Inget elevarbete mellan kurserna.

Utbildningen ger dig möjlighet till att öka din förståelse för dig själv och det du möter i livet, hitta verktyg för att förmedla din intuition och stödja andra.

Du uppmuntras använda din intuition och inre visdom under kursens gång. Varje deltagare går igenom en process och får genom kursen ökad självkännedom och inspiration att utveckla sina gåvor/talanger. Man får djup förståelse för Aura-Soma genom personlig erfarenhet.

Utbildningen till Aura-Soma terapeut är uppdelad på tre steg om vardera fyra dagar. Nedan följer en beskrivning av de olika stegen du behöver för att bli Aura-Soma terapeut.

Aura-Soma kursen med Christine var verkligen en upplevelse utöver det vanliga! Det var en fantastiskt lärorik kurs i färgernas och dofternas rike. Christine är en mycket duktig och inspirerande lärare! Vi kursdeltagare var helt trollbundna av all den kunskap vi fick till oss, en underbar vecka som jag aldrig kommer att glömma!
Gabriella Morlin

Roligaste kursen jag gått!
Paulina Hall

Christines förmedlar sina Aura-Soma konsultationer med en mjuk skärpa som jag trivs mycket bra med och hennes kunskap, som är djup och full av erfarenhet, är för mig en gåva att få del av. Aura-Soma har förändrat mitt liv, och jag älskar att fortsätta förändras längs denna färgrika väg.
Jenny Wenhammar

Christine är lugn som lärare och har stort tålamod. Hon förklarar allt väldigt tydligt så att man förstår.
Lotta Sjöberg