Loading...

Aura-Soma Konsultation

/Aura-Soma Konsultation
Aura-Soma Konsultation2017-01-26T14:21:51+00:00
Ditt val av färger är en spegel av dig själv, och visar
dina gåvor och dina utmaningar!

Jag erbjuder Aura-Soma konsultation via telefon eller Skype. En konsultation är en dialog utifrån de färger/flaskor du väljer för att öka din förståelse för dig själv och det du möter i livet.

Jag tolkar ditt val och förklara för dig hur de speglar dig och den situation du befinner dig i. Ditt val är ofta en direkt spegel av de mönster som du vill komma till klarhet med. Det visar även de gåvor/talanger du har med dig och kan bli inspirerad till att utveckla.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

  1. Titta på flaskorna och klicka sedan på den som tilltalar dig mest. Fortsätt att titta på dem och klicka på nästa och fortsätt på samma sätt tills du valt fyra flaskor. När du väljer ska du inte tänka på att de ska passa ihop eller försöka välja dina favoritfärger. Betrakta dem så förutsättningslöst som möjligt som om du såg färger för första gången. Låt färgerna komma till dig, det kan nästan kännas som om det är flaskorna som väljer dig. På det här sättet kommer ditt val av färger visa dig djupare nivåer av dig själv.
  2. När du valt 4 flaskor fyller du i ditt namn och email adress och skickar.
    OBS! Glöm inte att kolla din skräppost om du inte får detta mejl. Har du gratis mejl typ hotmail, gmail etc är det bra att lägga till christine@aura-soma.nu som säker e-post adress innan du handlar eftersom det ofta är problem med dessa adresser.
  3. Du betalar antingen via plusgiro eller paypal (du kan betala med kort eller via ditt paypal konto).
  4. När jag erhållit din betalning kontaktar jag dig via email så att vi kan komma överens om en tid när du kan ringa mig för en konsultation.

Konsultation: 400 kr för 45 minuter via telefon eller Skype.

Betalning:  Du kan betala via bankgiro 9960 – 184 166 263-6 eller via PayPal nedan.


Loading

Aura-Soma Konsultation FormulärVal av flaskor (OBS! skriv numren i den ordning du valt flaskor):

Vad blir